Kalastuksenvalvontaa on tehostettu tulevallekaudelle. Kalastajainseura on valtuuttanut uutena valvojana Seppo Salon valvomaan kalastusta Oulunsalon kalastajainseuran vesialueella. Myös Osakaskunta on valtuuttanut valvojia toimimaan Osakaskunnan omistamalla vesialueella. Näiden lisäksi kalastusta valvoo poliisi, kalastusviranomaiset, rajavartiolaitos ja Metsähallituksen erävalvojat ja tulli.

Kategoriat: Yleinen

3 kommenttia

Timo Toikka & #183;9.6.2022 20:13

Mitä koulutusta tarvitaan valvojaksi haluavaksi, tuossa haminanrannan vesialueella on jonkin verran sanottavaa esim .pyydys merkkien osalta ja siellä ei valvontaa ole. Ja olen huomannut muitakin puutteita harraste kalastajilla, Pitäs ohjeistaa ja valistaa.

Puheenjohtaja & #183;9.6.2022 21:00

Hei, kiitos kommentista ja eritoteen siitä, että olet kiinnostunut kalastuksen
    valvonnasta. Alla linkki missä kerrotaan asiasta lisää, käytännössä kun käy kurssin
    ja suoriutuu loppukokeesta niin voidaan valtuuttaa valvojaksi.
    Tällä hetkellä näyttä, että Oulun lähialueella ei ole koulutuksia alkamassa mutta
    kannattaa seurata tilannetta jos ei innostu käymään kauempana.

Ja kiitos tiedosta, tulemme lisäämään valvontaa ja tiedottamista sinne
    haminanrannan alueelle myös.

Timo Toikka & #183;26.6.2022 19:52

Nyt on merellä tuo huviveneily lisääntyntyt meidänkin vesialueella, ja näyttää etteivät läheskään kaikki tiedä mitä kaksoisliput merkitsevät kalaverkkojen päissä vaan ajetaan verkkoihin ja vielä tuplalippujen vierestä Eilen sain laitettua lohiverkot pyyntii niin nyt on jo palasina yläpaulat pitkältä matkalta. Ollut kookkaampi vene asialla joten se siitä verkkopyynnistä.Eikä ollut eka kerta .

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.